Martorell tornarà a col·laborar aquest cap de setmana amb La Marató de TV3. L’Associació de Veïns del Pont del Diable repertirà per 5è any la seva aportació amb un mercat i dinar solidaris diumenge al matí. El Blem Extrem Festival, el Cercavila, la subhasta al III Mercat de Nadal a Les Bòbiles, parades, pessebres vivents i una estelada per omplir monedes al barri de Rosanes arrodoniran el cap de setmana

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]’Associació de Veïns del Pont del Diable de Martorell fa cinc anys que recolza La Marató, i aquest diumenge 15 proposarà a veïns i resta de martorellencs portar objectes i plats cuinats a la plaça de les Hores a partir de les 9 del matí, que després seran venuts a preus mòdics. Dotze voluntaris s’encarregaran de la logística i esperen bellugar unes cinc-centes persones.

El president de l’Associació de Veïns, Àngel Antón, destaca que “es poden portar objectes molt variats i en bon estat: vaixelles, cafeteres, figures, dibuixos, talles de fusta i manualitats o peluixos, per exemple. Pel què fa al menjar, fins a quarts d’una del migdia ens els poden portar. Després es podrà comprar i degustar o bé a les taules que posarem a la plaça, o bé a casa seva”. L’AVV compta amb l’ajut de diversos establiments del barri.

Dissabte, el Blem Extrem Festival 2013 de Ca n’Oliveras, ja haurà destinat un euro a la causa per cada tiquet venut, i diumenge, a la III Fira del Nadal de la rambla de Les Bòbiles, també es podran fer donatius durant l’espectacle Subhasta de l’Associació de Comerciants Nou Martorell i l’Aula de Teatre. Des les 10 del matí i a cada hora fins les vuit del vespre es faran sorteigs de lots de productes facilitats pels comerciants adscrits.

També farà la seva aportació la Colla de Grallers del Diable, amb una xocolatada popular a les 10.30 hores al seu local de la plaça de la Vila i un recorregut de mitja hora després cap a la plaça de les Hores i el barri de Rosanes. Pel camí, recaptaran diners amb l’acompanyament dels Grallers de l’Alzina Gran i els tabals de Castellolí. També diumenge, el pessebre vivent de l’AMPA del Col·legi La Mercè recollirà diners al Progrés i el mateix farà l’Agrupament Escolta i Guia Joan XXIII amb la instal·lació d’una parada a la plaça de la Vila.

Una estelada feta de monedes

L’Assemblea Nacional Catalana a Martorell també farà acapte proposant omplir de monedes una senyera estelada pintada al terra de la carrer de la Unió, dins les activitats de la Fira de Santa Llúcia al barri de Rosanes. Els organitzadors proposen així als martorellencs desfer-se de les monedes petites que tinguin per casa, destinant-les a la investigació vers les malalties neurodegeneratives.

L’ANC de Martorell aprofitarà l’avinentesa per portar la campanya Signa un vot, on recollirà adhesions ciutadanes per demanar al parlament la convocatòria d’un referèndum sobre la independència de Catalunya.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here