Addeslan Louah i Montse Cinca van guanyar la prova de 8.000 metres

El Parc de la Muntanyeta va acollir el 8è Cros Solidari per la Salut Mental. Aquesta prova esportiva i solidària va comptar amb la participació de prop d’un miler de persones a les diverses modalitats de curses. Com a fet destacable, enguany s’ha quadruplicat la presència de participants als Jocs Escolars, amb 400 inscripcions. Pel que fa a l’Open Popular, la participació va ser de 404 atletes masculins i femenins. Un centenar de persones va prendre part a l’Open de Salut Mental.

En categoria masculina, el guanyador de l’Open Popular va ser Abdeslan Louah, que va fer un temps de 25′ 15″ a la cursa de 8 km. L’atleta Montse Cinca va guanyar la mateixa cursa en categoria femenina amb un temps de 33′ 29″.