Més d’un centenar de voluntaris fan possible aquest pessebre que organitza el Centro Cultural Andaluz Vicente Aleixandre amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Joan Despí. El pessebre és una autèntica recreació de les escenes que van envoltar el naixement de Jesús que inclou, fins i tot, una mostra d’oficis

Enguany farà 22 anys que l’entitat Centro Cultural Andaluz Vicente Aleixandre de Sant Joan Despí va posar en escena per primer cop el seu “Belén Viviente”. Des d’aleshores, aquesta recreació del naixement de Crist i de la vida en aquesta època ha anat ceixent i consolidant-se com una de les visites obligades del Nadal sanjoanenec i també d’altres municipis, ja que són moltes les persones que vénen a la nostra ciutat per veure’l.

L’alcalde de Sant Joan Despí, Antoni Poveda, inaugurarà aquest pessebre demà dimarts 24 de desembre a les 18.30 hores.

El parc de Sant Pancraç és de nou l’escenari del pessebre d’aquest 2013, en el qual participen un centenar de voluntaris que, de dimarts 24 a divendres 27 de desembre prendran diferents papers relatius a personatges de la tradició cristiana del naixement de Jesucrist i artesans que reprodueixen la manera de fer d’oficis representatius de l’època.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here