140 nens i nenes podran gaudir del Nadal en igualtat d’oportunitats

Aquest dilluns, 23 de desembre, es va posar en marxa per primer cop a Sant Boi un servei de casal infantil en època d’hivern. 140 nens i nenes de la ciutat gaudiran durant el Nadal d’aquest servei municipal de lleure adreçat a cobrir les necessitats bàsiques de les famílies durant les vacances escolars.

El Casal Infantil d’Hivern està en funcionament des del 23 de desembre i s’allargarà fins al 7 de gener, de 10 a 15 hores (amb servei de menjador inclòs). Les famílies beneficiàries, que han estat determinades pels Serveis Socials Municipals, són famílies en situació de vulnerabilitat econòmica.

El nou servei vol ser una garantia perquè tots els infants de la ciutat puguin gaudir en igualtat d’oportunitats d’un Nadal amb activitats i pot ser també una ajuda perquè moltes famílies amb dificultats econòmiques puguin conciliar la vida laboral amb les vacances infantils.

Al Casal de Nadal, els infants podran participar en tallers lúdicoeducatius, assistir a festes i celebracions nadalenques de la ciutat i fer sortides a fires infantils a Sant Boi i Cornellà.

Aquest nou servei de l’Ajuntament s’ofereix a dos llocs de la ciutat: el Casal de Camps Blancs i l’Escola Amat Verdú. En el primer cas, la gestió és a càrrec de l’Esplai Eixida; en el segon, a càrrec de l’entitat Espai Lúdic.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here