El Mag Maginet espera els infants de Cornellà a la seva tenda amb pistes sobre l’arribada dels Reis, que serà a la Fira de Cornellà (diumenge 5 de gener, 18.00 h)

Centenars de persones de tota la comarca s’apropen a la ciutat per poder visitar el Campament oriental del Mag Maginet de l’1 al 4 de gener. Els nens i les nenes trobaran actuacions musicals i de dansa, tallers infantils, solidaritat i moltes sorpreses més. El corral dels animals de granja, el racó per a les cartes als Reis, la xocolatada i la imprescindible carpa d’elaboració de l’element màgic completen el cercle del campament que precedeix a l’arribada de Ses Majestats. El Mag Maginet rebrà com sempre els més petits a la seva carpa per a recollir les cartes per als Reis d’Orient.

Com arribaran? Aquest és un dels secrets millor guardats del Nadal. Se sap el lloc: la Fira de Cornellà i el dia: el 5 de gener. L’arribada està prevista a les 18 h amb una festa de benvinguda que donarà inici a la cavalcada per tota la ciutat. Cap a les 20 h està previst que Melcior, Gaspar i Baltasar, acompanyats del Mag Maginet, saludin la ciutadania des de la balconada de l’Ajuntament. Si les condicions climatològiques són adverses i la Cavalcada no es pot dur a terme, les seves Majestats els Reis d’Orient rebran els nens en la piràmide de la Fira de Cornellà entre les 18 i les 21 h.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here