Els Reis d’Orient ja han enviat al seu Ambaixador Reial perquè durant dos dies acabi de recollir les cartes dels nens i nenes de la ciutat. El Campament Reial s’instal·larà aquest any avui i demà, de 17 a 20.30 hores, als jardins de Can Modolell, darrere de l’Ajuntament. El carter comptarà amb l’ajut de 14 patges reials, que arribaran a lloms del Mamut de Viladecans, que tampoc es perdrà aquesta màgica cita

A més de recollir les cartes, al campament s’han programat tallers infantils perquè els petits de la família gaudeixin no només de la il·lusió de lliurar els seus desitjos, sinó també de propostes lúdiques.
Algunes associacions de veïns també ajudaran a l’Ambaixador Reial, ja que han organitzat, per al divendres dia 3 a les 16.30 hores, tres cercaviles de patges, una des de cada districte. Hi portaran al Campament Reial les cartes recollides els dies 27, 30 i 31 de de sembre i el 2 i el 3 de gener als locals de les associacions o casals. Sortiran de les places de la Diversitat i de Victoria de los Ángeles i del parc de la Mola. A l’arribada, hi haurà xaranga musical i xocolatada.
Recorregut de les Cercaviles dels patges
_DISTRICTE 1: sortida de la plaça de la Diversitat, c. Sant Jeroni, av. Torre-roja, av. Francesc Macià, c. Indústria, rambla Modolell, pl. Europa, pl. de la Vila i arribada als jardins de Can Modolell.
_DISTRICTE 2: sortida del parc de la Mola, c. Doctor Reig, c. Jaume Abril i arribada als jardins de Can Modolell.
_DISTRICTE 3: sortida de la pl. de Victoria de los Ángeles, ptge. Victoria Kent, c. Margarida Xirgu, parc de Can Palmer, av. Mil·lenari, parc de Can Xic, c. Jaume Abril i arribada als jardins de Can Modolell.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here