Després de 40 anys en les seves instal·lacions de Sant Boi de Llobregat, Broquetas S.L., l’empresa associada especialitzada en la fabricació de material pel soldeo tou per a lampisteria, aigua, gas i calefacció, i les empreses que conformen el Grup Broquetas: Az-Broquetas S.L. i Brofinco S.L. es traslladen a les seves noves instal·lacions de Sant Andreu de la Barca

A causa del creixement de negoci i amb l’objectiu de seguir millorant el servei ofert als seus clients, a partir del mes de Desembre del 2013, les empreses que componen el Grup Broquetas han començat a operar des de les seves noves instal·lacions.

Aquestes instal·lacions compten amb més de 500m2 d’oficines i 2000m2 de planta industrial. Les noves instal·lacions albergaran els departaments comercial, internacional, màrqueting, comptabilitat, producció i magatzem.

Gràcies a la nova seu, s’espera continuar amb la tendència de creixement mostrada per la companyia en els últims anys, i intentar oferir el millor servei possible als mercats tant nacional com a internacional on el Grup Broquetas opera.

Per a més informació: www.broquetas.com

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here