Els municipi baixllobregatí ha registrat un descens de la població d’aquests ocells de més del 40%

El sistema per controlar les plagues de coloms a través d’un fàrmac anticonceptiu ha obtingut uns resultats fins a sis vegades superiors dels que s’havien previst inicialment a Cardona (Bages) i a la nostra comarca, a Molins de Rei, localitats on es va implantar el mètode per primera vegada a l’estat espanyol.

Aquest programa per controlar la població de coloms a partir de la natalitat es va aplicar des del maig passat fins a finals d’octubre, coincidint amb l’època de reproducció d’aquests ocells.

L’empresa Ambiens, amb la patent per distribuir el producte a l’Estat, havia previst un descens d’entre el 10 i el 15% de la població. Soprenentment, a Cardona, la reducció ha estat del 62% i a Molins de Rei, del 43%.

1 COMENTARI

  1. Dons deu produir cagarrines a les pobres besties, per que el pati interior de l’Ajuntament de Molins de Rei està ple de merda dels coloms…fins i tot es va fer una queixa per escrit que encara no ha estat resposta! Suposo que per això han fet aquesta nota de premsa, per que la … no els arribi al coll!!

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here