L’èxit de públic i crítica d'”Els Pastorets”, les interpretacions dels actors, i la valenta posada en escena, son un bon reclam. També ho és la selecció de corals i àries de l’obra “El Messies”, de les que el públic podrà gaudir a l’església Parroquial de Santa Maria d’Olesa

L’església Parroquial de Santa Maria d’Olesa acull aquest diumenge, 12 de gener, a les 6 de la tarda, un concert que repassa l’obra “El Messies” de G. F. Haendel, a càrrec de la Coral Ars Nova de Martorell i el Cor Dyapason de Barcelona. El concert és organitzat pels Amics de l’Orgue i de les Arts d’Olesa, i comptarà com amb Lorien Santana a l’impressionant orgue de tubs que té Olesa. El preu de l’entrada és de 10 euros per al públic en general, i 5 euros per als socis.

Segons ha destacat el president dels Amics de l’Orgue i les Arts, Francesc Farrés, el concert consta d’una selecció de corals i àries de l’obra amb la participació de la Coral Ars Nova de Martorell, Cor de Cambra Dyapason de Barcelona, amb solistes i en Lorien Santana i Roma a l’orgue Romàntic-Simfònic de l’església de Sta. Maria, dirigits tots pel mestre Xavier Pagès.

Finalment aquest diumenge, els olesans i olesanes que ho desitgin tenen pràcticament la darrer oportunitat per viure celebracions pròpies de les festes de Nadal, i és que aquest diumenge es farà la última representació d’aquesta temporada de Els Pastorets i es retira l’exposició de Diorames de Pessebres a la Casa de Cultura.

L’èxit de públic i crítica, les interpretacions dels actors, i la valenta posada en escena, és un bon reclam perquè aquest diumenge grans i petits s’acostin fins al Casal d’Olesa per veure l’espectacle del Grup de Teatre Jove del Casal. Serà a partir de 2/4 de 7 de la tarda, i el preu de l’entrada és de 10 euros pel públic en general, 8 per socis i 6 per menors de 25 anys.

Escolteu l’entrevista realitzada a Olesa Ràdio a Francesc Farrés al següent enllaç al Podcast de l’emissora. http://olesaradio.ivoox.com

Font: Departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here