La plataforma de debat empresarial Cornellà Creació Fòrum inicia la seva cinquena edició amb el president del Cercle d’Economia, Anton Costas. Aquesta plataforma, inclosa en l’Acord Social de Cornellà, s’ha convertit en un referent en el món empresarial català. De fet, el nivell dels seus ponents és un dels seus principals reclams

La plataforma de debat empresarial Cornellà Creació Fòrum comença la seva cinquena edició avui 17 de gener amb la conferencia d’Antón Costas Comesaña, economista gallec, que actualment presideix el Cercle d’Economia i és catedràtic d’Economia Aplicada a la Universitat de Barcelona.

Antón Costas oferirà la ponència “La recessió s’ha acabat, però la fi de la recessió no significa el final de la crisi”, on analitzarà la situació econòmica actual i les perspectives de futur, en un marc que s’ha convertit en referent de la comarca, on el diàleg i el debat són els protagonistes. La trobada serà a L’Auditori de Cornellà, a les 13.30 hores, en un format dinar-conferència.

Aquest any també s’han programat conferències esportives i socials, deixant en un segon pla l’economia pura i dura. En aquesta nova etapa, es mantenen els dos formats: els debats-esmorzars; i els dinars-conferència. Això sí, per primera vegada, l’esport i els temes més socials ocuparan gran part del Cornellà Creació.

La plataforma sobre economia canvia les seves prioritats i deixarà el món empresarial “pur i dur” per tractar temes on l’economia és present però d’una forma més secundària. Entre els convidats, destaca l’entrenador del tennista Rafa Nadal i dos exministres: Cristina Garmèndia i Miguel Sebastián.

En aquesta cinquena edició, també s’utilitzen diversos espais de la ciutat per destacar valors socials, econòmics i ètics.


Més informació/inscripcions

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here