L’OPAQ, l’organisme de les Nacions Unides que s’encarrega de la destrucció de l’arsenal, anunciarà el guanyador o guanyadors del concurs al febrer

Martorell (ACN).- L’empresa Sita Spe Ibérica, amb seu a Martorell (Baix Llobregat) és una de les catorze seleccionades per l’Organització per la Prohibició de les Armes Químiques (OPAQ) de l’ONU que concursaran per adjudicar-se la destrucció de l’armament químic de Síria.

Filial del grup francès Suez, Sita Ibérica era l’única societat catalana i estatal entre la llista de les 40 aspirants inicials. L’empresa, a més, participa en la gestió de la incineradora Grecat de Constantí (Tarragonès), una de les possibles destinacions finals per a la destrucció de 500 tones d’armament químic.

L’OPAQ, que va fer pública la selecció dilluns al matí a La Haia, anunciarà el guanyador o guanyadors del concurs a principis de febrer.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here