L’esportista s’endú el premi en la votació popular per una diferència de només 6 vots dels 700 emesos respecte al segon classificat, la més curta mai registrada. Durant la gala de lliurament dels premis Ràdio Molins de Rei, que va aplegar a més de 300 persones al Foment Cultural i Artístic, també va intervenir el periodista Jordi Basté i la resta de guanyadors

El jugador i entrenador d’hoquei patins Jordi Molet ha estat escollit Molinenc d’Honor de l’any 2013 gràcies als 181 vots que ha rebut a través d’Internet i del telèfon. Aquesta xifra suposa un 25’9% dels vots emesos i l’ha permès obtenir el guardó per la diferència més petita mai registrada respecte al segon classificat, el professor Jesús Jiménez Colás (que va obtenir un 25’1% dels vots). Per darrera es van classificar Josep Artés (20’1%), Rosa Florenza (11’7%), Cristina Pla (8’9%) i Jordi Anducas (8’3%).

Jordi Molet actualment és jugador i director tècnic del planter de l’equip alemany RSC Cronenberg. Va començar a jugar hoquei al Col·legi Sant Miquel. S’ha format a les categories inferiors del FC Barcelona i ha jugat al Reus, al Noia, al Lleida i al Maçanet. Amb el Reus ha guanyat una OK Lliga, el Campionat del Món de clubs 2008, la Lliga Europea 2009 i la Copa Intercontinental 2009. Ha estat internacional per la Selecció Catalana, a l’equip subcampió de la copa Amèrica l’any 2007. El premi a Molinenc d’Honor va ser lliurat per l’alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals, si bé els compromisos professionals a Alemanya del guanyador van impedir-li recollir personalment el premi, i van ser els seus pares qui ho van fer en nom seu tot llegint una carta del guanyador.

Durant la gala també van recollir els premis la resta de persones i entitats guanyadores de l’edició 2013 dels premis organitzats per Ràdio Molins de Rei:

Cultura: l’actor i doblador Lluís Posada

Esport: Santi Prat Casas, ciclista professional que tot i patir un accident ha continuat practicant aquest esport.

Solidaritat i Acció Cívica: Càritas Diocesana

Comerç i Acció Cívica: l’empresari Jordi Costa Puigverd

Innovació: el científic Jordi Arbiol, que treballa en el camp de la nanotecnologia

Educació: el programa Programa de Qualificació Professional Inicial – Pla de Transició al Treball (PQPI-PTT)

Pel què fa al Premi Miquel Armengol de Comunicació, i com ja és habitual, es va atorgar a un destacat professional de l’àmbit del periodisme i la comunicació. Enguany aquest premi va recaure en la figura del periodista i director del programa El Món a RAC1, Jordi Basté, que durant la seva intervenció va reivindicar el paper fonamental de les ràdios municipals al nostre país.

La gala va ser conduïda pels periodistes de Ràdio Molins de Rei Oriol Romeu i Sílvia Artés, i va estar amenitzada amb les actuacions musicals de la Banda dels Premis.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here