Un cartell amb David Pastor, Victor de Diego i Victor Correa com a grans referents, que omplirà de jazz cada dissabte nit d’aquest mes de febrer el teatre del Casal d’Olesa

Cada dissabte nit d’aquest mes de febrer el teatre del Casal d’Olesa es convertirà, durant unes hores, en una de les millors sales de jazz del país. I és que ja és aquí la 4a edició del Cicle de Jazz al Casal, que com sempre des del seu naixement, aposta per acostar el jazz al públic del municipi i la comarca, programant concerts amb alguns dels millors músics del país. Ho organitza Bloc Juvenil, El Casal d’Olesa i l’Ajuntament.

Albert Carrique, ànima del projecte, ha destacat que aquesta però és l’edició més ambiciosa, perquè al marge de música de renom, es podrà oferir servei de bar en dos dels concerts, el que permetrà que es visqui l’atmosfera habitual en la que es gaudeix d’aquests concerts. Obrirà i servirà per presentar el cicle, la “S” Combo de l’Escola Municipal de Música d’Olesa que farà el seu concert aquest diumenge a 2/4 de 7 de la tarda.

I ja dissabte, dia 8, serà el torn de “Nu Roots”, amb DAVID PASTOR a la trompeta, José Lluís Guart als teclats i efectes, i Toni Pagès a la bateria. David Pastor serà el primer dels grans músics que passaran pel cicle d’enguany. I ho farà en aquesta ocasió presentant una proposta que Albert Carrique, coordinador dels concerts, ha definit com a “estranya” per la gent no acostumada a escoltar jazz però tot i així “molt audible” i “innovadora”.

Ja dissabte 15 de febrer, Victor de Diego és el gran reclam. Un dels grans referents de jazz al país, sobretot pels saxofonistes, serà dissabte dia 15 de febrer a Olesa en motiu del tercer concert del Cicle de Jazz al Casal. Victor de Diego vindrà amb trio (sense piano ni guitarra), una proposta que espera sorprendre i connectar amb el públic olesà i d’arreu.

I clourà la quarta edició del cicle, el concert de Víctor Correa Vocal Quartet, una proposta on la veu pren un protagonisme absent en la resta de grups que passaran pel Casal. Segons Albert Carrique, en aquesta 4a edició del Cicle de Jazz al Casal s’ha volgut portar a l’escenari olesà una veu consolidada del jazz, com és Mayte Alguacil, que formarà quartet amb Victor Correa al trombó, Txema Riera al teclat elèctric i Pep Mula a la bateria.

L’entrada per a cada concert té un cost de 8 euros pel públic en general i 6 per socis. I pels concert de Victor Correa i Victor de Diego el concert serà a la sala polivalent, i hi haurà servei de bar.

Escolteu l’entrevista realitzada a Olesa Ràdio a Albert Carrique al següent enllaç al Podcast de l’emissora. http://olesaradio.ivoox.com

Font: Departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here