L’alcalde climentó, Isidre Sierra, va convidar a recolzar el Dret a decidir del poble de Catalunya, al municipi amb el que es troba agermanat Sant Climent de Llobregat; en el marc de l’aniversari de l’agermanament d’ambdues localitats

Aquest passat diumenge 2 de febrer una delegació climentona, formada per integrants del teixit associatiu i representants municipals, es traslladava fins al departament francès dels Pirineus Orientals per a celebrar el cinquè aniversari de l’agermanament amb Baixàs.

Durant la trobada, l’alcalde de Sant Climent de Llobregat, Isidre Sierra, va tenir la possibilitat de comentar amb el seu homòleg de la Catalunya Nord, Gilles Foxonet, l’evolució dels darrers esdeveniments relacionats amb el procés sobiranista i oferia la possibilitat al municipi d’adherir-se al Pacte Nacional pel Dret a Decidir.

La proposta, a l’espera de ser debatuda pels representants municipals de Baixàs, va ser rebuda positivament per Foxonet.

Pel que fa als actes directament relacionats amb l’aniversari de l’agermanament, el programa s’iniciava amb una recepció al pati de l’Ajuntament a la que seguia una missa a l’església de Santa Maria i la inauguració d’una placa commemorativa. La jornada es tancava amb un dinar i un espectacle musical amb cançó catalana interpretada per músics francesos.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here