La muntanya de Montserrat és un dels símbols naturals i culturals més importants del patrimoni de Catalunya. Dins del programa d’actuacions del Tricentenari es farà un acte simbòlic: la plantada el roure del Tricentenari, un arbre tradicionalment arrelat a la nostra terra. Per fer-ho es comptarà amb la col·laboració de tots els ajuntaments de Catalunya que vulguin aportara un grapat de terra del seu poble que servirà per plantar l’arbre

Així doncs, per a l’acte, que tindrà lloc a les 12.30 del matí del diumenge 2 de març als terrenys de l’antic convent de Santa Cecília; s’ha demanat terra de totes les viles i ciutats de Catalunya.

L’Ajuntament baixllobregatí de Castellví de Rosanes ha enviat a la Generalitat, concretament al Comissariat del Tricentenari, un saquet de terra del municipi per participar en la plantada del roure, a la muntanya de Montserrat.

La plantada del que s’ha anomenat “el roure del Tricentenari” pretén ser un acte simbòlic que compti amb la participación de tots els municipis catalans a través d’aquesta aportació d’una petita mostra de terra de cadascun d’ells.

El comissari del Tricentenari, Miquel Calçada, va remetre una carta sol·licitant la col·laboració en aquest acte, que s’ha traduït en l’enviament d’un saquet amb la característica terra vermella de Castellví perquè s’incorpori, juntament amb la terra tramesa per d’altres municipis, a la plantada.

 

2 COMENTARIS

  1. Amb sembla molt interesant que ni axi mote mes varietat de roses amb buna trubada de tantisimas personas,el parc ja es amb tot maravallos salutacions!!

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here