El proper 9 de març s’inicia la temporada Passions 2014 amb la incorporació de la promoció “Viu Les Passions amb descomptes especials”

Els dos esdeveniments més singulars de la Setmana Santa catalana estrenen una nova temporada i obren les seves portes presentant novetats i promocions per a tots els públics.

A més del producte estrella com són les seves representacions, que no deixen indiferent a ningú pel seu significat i per la força que desprenen, enguany, amb la col•laboració del Consorci de Turisme del Baix Llobregat, tres recursos emblemàtics de la comarca seran recomanats com a visita: les Coves del Salnitre de Collbató, la Colònia Güell – Cripta de Gaudí i el Monestir de Montserrat.

Així, amb l’entrega d’aquesta promoció o presentant l’entrada de qualsevol de Les Passions, podràs gaudir d’interessants atractius de la comarca, beneficiant-te d’un descompte. D’aquesta manera, els espectadors podran conèixer llocs que no només envolten un significat espiritual, sinó que també representen una mostra dels atractius i variades propostes culturals de que disposa aquesta comarca.

Tot això, juntament amb els packs combinats de menú per dinar i/o sopar que proposen cadascuna de les Passions -entre altres promocions-, conviden sens dubte a gaudir d’un agradable dia i/o cap de setmana. Aquestes promocions seran vigents des del 9 de març fins l’1-4 de maig, pel que respecte a Les Passions, i fins el 31 de maig en quant als descomptes per visitar els altres atractius.

Per a més informació, podeu consultar el web de la Passió d’Olesa www.lapassio.cat i d’Esparreguera www.lapassio.net o la del Consorci de Turisme del Baix Llobregat www.turismebaixllobregat.com

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here