Fernando Echegaray afirma que l’arribada de l’A380 d’Emirates a l’aeroport del Prat demostra l’aposta de moltes companyies per “connectar Barcelona al món”

El Prat de Llobregat (ACN).- Aena ha fet marxa enrere i no estendrà a l’Aeroport de Barcelona, almenys “de moment”, el sistema de pagament dels carros portaquipatges que va implantar el març passat a l’Aeroport de Madrid.

“La decisió està en stand-by’ mentre veiem quin comportament té el nou sistema a Barajas”, ha afirmat el director de la xarxa d’aeroports d’Aena, Fernando Echegaray, després de presidir l’entrega d’uns premis en reconeixement a la tasca dels vigilants de seguretat al conjunt de la xarxa d’Aena.

Echegaray també s’ha referit, a preguntes de la premsa, a l’arribada del vol del A380 d’Emirates al Prat. “És una notícia excel·lent” que demostra l’aposta de moltes companyies per “connectar Barcelona al món”, ha dit.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here