Brillen els metalls i els peus es mouen al compàs; darrera els faristols i a ras de tarimes tot és nervi i vibració que s’escampa cap al pati de butaques. Què hi pot haver més espectacular que una orquestra ben engreixada i rutllant a tot ritme? Doncs la resposta és fàcil…DUES ORQUESTRES! Dues i ben diferents!

L’espectacularitat dels riffs, el desplaçament de les melodies entre les seccions i el ritme que fa bategar amb precisió una orquestra només poden ser fruit de la passió per la música. La Sant Andreu Jazz Band, amb el seu director Joan Chamorro, fa una tasca increïble per apropar el jazz a uns joves músics que toquen amb una seguretat impròpia de la seva edat.

La Barcelona Big Blues Band és pur coratge i compromís, amb grans músics com Dani Nel·lo o Ivan Kovacevich al peu del faristol, per empènyer encara més el gran moment del rhythm&blues a casa nostra.

No cal dir que és tot un plaer tenir a l’orquestra més jove d’Europa i també a la més nombrosa formació de rhythm&blues del país en la programació de ContraBaix. Estem encantats coordinant músics, horaris i difusió per tenir les sales a tope i que no hi càpiga ni una agulla!

El dia 14, al Palau Falguera de Sant Feliu de Llobregat, gaudirem de l’eclecticisme jove i brillant de la Sant Andreu Jazz Band; i el 21 a l’Atrium de Viladecans viurem la força unidireccional de Dani Nel·lo i la Barcelona Big Blues Band, amb la seva beneïda fixació per les grans orquestres negres de blues.

Dues dates diferents en dues poblacions afortunades; el públic de ContraBaix només ha de deixar-se portar per aquesta MÚSICA EN MAJÚSCULES i, sobretot en NEGRETA.

 

Font: https://ciclecontrabaix.wordpress.com

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here