El roure del Tricentenari que es plantarà el proper 2 de març a Montserrat és un dels símbols de la commemoració dels 300 anys dels fets de 1714. Pallejà se suma a Castellví de Rosanes, responent a la crida a la participació del conjunt de municipis catalans en aquest esdeveniment

L’Ajuntament de Pallejà ha fet arribar al Comissariat del Tricentenari un saquet amb sorra del municipi per a col·laborar amb la plantada del roure del Tricentenari que es durà a terme aquest proper 2 de març als terrenys de l’antic convent de Santa Cecília, a la Muntanya de Montserrat.

Per tal de realitzar la seva aportació, l’equip de govern municipal, en representació del conjunt de la població, recollia terra del bosc de Les Rovires, un dels paratges naturals més representatius de Pallejà.

La plantada serà un acte simbòlic dins de la commemoració dels fets de 1714 per a la qual s’ha demanat la participació del conjunt de municipis catalans. El roure serà d’aquesta manera un símbol de l’arrelament a la terra i de la pervivència en el temps d’aquest sentiment a través de les diferents generacions.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here