L’Ajuntament de la localitat baixllobregatina ha reiterat la urgència del desdoblament de la B-224, que suporta 20.000 vehicles diaris i dóna accés als centres penitenciaris de Brians 1 i 2, a zones industrials i a diversos nuclis rurals. Durant l’any 2012 va registrar una vintena d’accidents, xifra que s’ha elevat fins als 35 l’any 2013

La carretera B-224, al seu pas pel terme municipal de Sant Esteve Sesrovires, ha registrat en un dia dos sinistres, que eleven a cinc el nombre d’accidents en aquesta via en el que va d’any. El primer va tenir lloc a l’alçada del quilòmetre 23, quan un camió va envaïr el sentit contrari de la via per on circulava una furgoneta. Com a conseqüència del xoc, van resultar ferides 3 persones que van ser traslladades a l’Hospital de Martorell, amb caràcter lleu. Fins al lloc de l’accident es van desplaçar quatre dotacions de bombers, efectius dels Mossos d’Esquadra i la Policia Local, a més d’efectius del SEM  i un helicòpter.

El segon sinistre es va produïr pocs minuts després, al quilòmetre 21, i s’hi van veure implicats un camió i un turisme. Els tres ocupants dels vehicles van resultar il•lesos.

La carretera B-224 és una via que suporta un volum de trànsit d’uns 20.000 vehicles diaris i que dóna accés als centres penitenciaris de Brians 1 i 2, a zones industrials i a diversos nuclis rurals. Durant l’any 2012 va registrar una vintena d’accidents, xifra que s’ha elevat fins als 35 l’any 2013.

Aquesta sinistralitat i l’alt volum de vehicles que hi circulen han provocat que des de l’Ajuntament es reiteri a la Generalitat la necessitat i urgència d’executar el projecte de desdoblament d’aquesta via. Actualment s’està redactant el projecte constructiu que preveu la consideració de via ràpida amb una mínima modificació del traçat, suavitzant i minimitzant les corbes més pronunciades; l’augment de la capacitat amb el desdoblament de la carretera; i la millora dels accessos amb la construcció de quatre rotondes.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here