Aquesta setmana comença a Sant Boi la temporada municipal d’arts escèniques. Al programa del primer semestre hi destaquen els noms de figures de l’escena catalana com Montserrat Carulla, Lluís Homar, Eduard Fernández o Jose Corbacho. També es preentarà l’obra “Onze. Nou. Catorze (1714)”, amb la qual la temporada santboiana se suma a la celebració del Tricentenari

La temporada s’inicia amb Adreça desconeguda“, un sec retrat sobre l’ascens del nazisme inscrit en la relació d’amistat de dos personatges que interpreten Eduard Fernández i Lluís Homar, qui també dirigeix l’obra. (Diumenge 23 de febrer, 19 hores).

La segona obra programada és “Acorar“, un muntatge teatral mallorquí que ens proposa reflexionar sobre la identitat col·lectiva dels pobles amb l’excusa narrativa d’una jornada de matança del porc. L’obra ha recollit una bona col·lecció de premis i nominacions. (Diumenge 23 de març, 19 hores).

Corbacho 3G” és un espectacle humorístic en què el cèlebre actor de l’Hospitalet pren com a excusa les noves tecnologies per riure’s de tot i de tothom amb la complicitat de la participació activa del públic. (Diumenge 27 d’abril, 19 hores).

La companyia Zitzània Teatre presenta l’obra “Onze. Nou. Catorze (1714)“, amb la qual la temporada santboiana se suma a la celebració del Tricentenari. El guió mostra un noi en un viatge en el temps que el porta des d’un hipotètic any 2080 fins al setge de 1714. Una vintena d’actors de companyies no professionals de Sant Boi participaran en l’espectacle. (Diumenge 20 de maig, 19 hores).

L’última entrega prevista és l’obra amb què Montserrat Carulla tanca la seva carrera teatral. “Iaia!” explica la història d’una àvia que boicoteja la vida sentimental del nét. El muntatge aplega tres generacions de la nissaga Peña-Carulla: Montserrat Carulla i el seu nét Aleix Peña a sobre de l’escenari i el seu fill Roger Peña com a responsable del text i la direcció. (Diumenge 8 de juny, 19 hores)

Noche Sabinera

La temporada d’arts escèniques s’arrodoneix a partir d’aquest semestre amb una oferta estable de concerts musicals i espectacles de lleure familiar. Al concert “Noche Sabinera“, organitzat per Cultura F, la banda de Joaquín Sabina interpretarà els temes més coneguts del músic d’Úbeda dintre del cicle Barnasants (Divendres 11 d’abril, 21.30 hores).

Programació i venda de localitats

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here