Interior assegura que les revisions dels equips d’excarceració i d’intervenció dels bombers s’estan fent igualment a l’espera de poder renovar en breu els contractes

Sant Feliu de Llobregat (ACN).- Bombers de la Generalitat té caducats des de fa entre dos i tres mesos alguns dels contractes de manteniment i inspecció tècnica d’eines bàsiques del cos com els equips d’excarceració, les espatlleres i ampolles d’oxigen dels equips de respiració autònoma dels bombers, les portes de les cotxeres o els extintors dels parcs i camions.

Així ho han denunciat, per escrit, al propi Departament d’Interior i també a Inspecció de Treball, els responsables sindicals en prevenció i seguretat laboral, que alerten del risc laboral “greu i imminent” que això suposa.

Interior admet que les renovacions encara no s’han signat però afirma que les revisions es continuen fent periòdicament per garantir la seguretat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here