Continúa el cicle ROCK’N’CINE sobre els grans de la música rock al Cinebaix. Versió Digital ofereix en gran pantalla la pel·lícula que recopila les millors imatges dels grans èxits d’Aerosmith en la seva gira del Japó de 2011. Aquest divendres 21 de febrer a les 22 hores, al Cinebaix de Sant Feliu de Llobregat

Per primera vegada es poden veure concerts de rock en alta definició a la pantalla gran.

Jimi Hendrix va donar el tret de sortida al cicle ROCK’N’CINE , amb la projecció del concert “Live at Woodstock” de l’any 1969, commemorant el 70 anys del seu naixement. El cicle va continuar amb concerts de Led Zeppelin, Queen, The Doors i The Rolling Stones, amb un preu per a les entrades de 8 euros, 6 si es compren anticipadament.

Aerosmith- “Rock for the rising sun”

A la tardor del 2011 Aerosmith va portar la seva gira Back on the Road al Japó, un país amb el qual sempre va tenir una relació molt especial. Els fans japonesos van emergir en multituds i Aerosmith va respondre amb els seus millors shows de la seva distingida carrera. Aquest film acompanya la banda en la seva gira combinant les cançons completes en viu i una producció de darrere de càmeres, mostrant així diferents moments i emocions viscudes, de vegades de diversió i d’altres reveladores i profundes. Però per sobretot demostra l’afecte incondicional que els fans japonesos senten per Aerosmith i la seva música.

Per a Aerosmith és veritablement una de les millors actuacions de tots els temps i aquest increïble recital uneix cançons del seu repertori complet.

L’excel·lència d’un show en viu, Rock for the Rising Sun els mostra treballant dur i fent el que millor saben! Aquest recital es va filmar en 7 escenaris a tot el Japó: Tòquio Dome, Kanazawa Ishikawa Sports Center, Hiroshima Green Garden Arena, Marine Messe Fukoka, Osaka Dome, Aichi Perfectur Gym i el Sapporro Dome.

Amb una passió infinita i creant música grandiosa, una visió única i el suport incondicional dels seus fans, no hi ha un límit per al futur d’Aerosmith!

Llista de temes:
1. Draw The Line 2. Love In An Elevator 3. Livin’ On The Edge 4. Hangman Jury 5. No More No More 6. Mama Kin 7. Monkey On My Back 8. Toys In The Attic 9. Listen To The Thunder 10. Sweet Emotion 11. Boogie Man 12. Rats In The Cellar 13. Movin’ Out 14. Last Child 15. S.O.S. (Too Bad) 16. Walk This Way 17. Train Kept A Rollin’ (crèdits)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here