[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]l passat dissabte 22 de febrer, es va iniciar a la vila de Castelldefels la “Marxa contra l’Atur i la Precarietat del Baix Llobregat” que fins el proper dia 27 de febrer recorrerà totes les poblacions de la comarca fins arribar al Parlament de Catalunya, on es farà entrega d’un manifest reivindicatiu , en el que queda palès el rebuig  a les polítiques antisocials i d’austeritat dels actuals governs, que destrueixen llocs de treball i retallen drets i llibertats democràtiques.

Des del “FORUM SOCIAL DEL BAIX LLOBREGAT” (fòrum integrat per sindicats, partits polítics, associacions i entitats de la comarca), volem expressar el nostre total recolzament a aquesta iniciativa i volem sumar-nos a aquesta crida per unir forces i lluitar junts per aconseguir polítiques orientades a l’ocupació i a l’estat de benestar de les persones i a la distribució més justa i equitativa de la riquesa.

Avui, participem en la quarta jornada de la Marxa, convocada per la Coordinadora d’Associacions de persones aturades del Baix Llobregat, engeguem amb força i ànims per recórrer poblacions del nord de la Comarca i deixar ben clara la nostra reivindicació per  polítiques actives d’ocupació davant els ajuntaments i pels carrers per on passem.

 

CONTRA L’ATUR NO T’ATURIS, ORGANITZA’T !!!

 

Imatge cedida per la Plataforma Moviment Social de Martorell, que també dóna suport a la Marxa. Moment del pas de la Marxa per la localitat baixllobregatina

2 COMENTARIS

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here