Ensenyament xifra el seguiment de la vaga d’estudiants de secundària entre un 34,5% i un 70%. Els centres dels serveis territorials del Maresme i el Vallès Oriental és on més s’ha secundat la protesta i als de Girona és on menys. El Baix Llobregat queda en tercera posició, amb un seguiment del 58,18%

El Departament d’Ensenyament ha xifrat el seguiment de la vaga d’estudiants de secundària, aquest dijous pel Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC), entre un 44% i un 70%, en funció del servei territorial, fins a les dues del migdia.

Així, el Maresme i el Vallès Oriental ha estat la comarca on més s’ha secundat la protesta contra les polítiques educatives dels governs català i espanyol, amb un 70%, seguit de les comarques de Barcelona, amb un 65%; del Consorci d’Educació de Barcelona (59,25%) i del Baix Llobregat (58,18%).

D’altra banda, on menys s’ha seguit la convocatòria de vaga estudiantil ha estat a les comarques de Girona, amb un 34,5%, a les comarques de Lleida el 41,23% i al Vallès Occidental, amb un 44%.

Ensenyament ha precisat que al primer i segon d’ESO les classes s’han desenvolupat “amb normalitat”, i la vaga ha repercutit els cursos de tercer i quart d’ESO, Batxillerat i Formació Professional (FP).

 

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here