El procés de licitació per tal d’optar a les llicències de venda es troba obert fins el proper dia 25 de març

Amb la voluntat de millorar el consum de proximitat i el teixit i l’oferta comercial amb la que compta Collbató, aquesta setmana s’obre el termini de licitació per a optar les 23 noves parades que incorporarà el mercat no sedentari que visita el municipi cada diumenge. Els nous punts de venda responen a diferents sectors comercials com són quotidià alimentari (11 parades), equipament per la persona (6 parades), equipament de la llar (3 parades), lleure i cultura (2 parades) i altres (1 parada).

L’objectiu últim és ampliar i diversificar l’oferta de la qual es disposa per tal d’incrementar l’atractiu del mercat després de vint anys de la seva posada en marxa. A través de les noves parades s’espera assolir una imatge de marca per la qual cosa es valoraran qüestions com l’estètica d’acord amb l’atractivitat turística, la qualitat de la presentació, l’atenció al client o la qualitat dels productes.   El passat 13 de març del 2013 va ser aprovat aprovat definitivament l’àmbit del mercat.

El termini de presentació de la documentació arriba fins el proper 25 de març.  Tant la documentació que cal aportar com les condicions de licitació podran ser consultades al web de l’Ajuntament www.collbato.cat, a l’apartat de perfil de contractant,  o a l’Oficina de Turisme de dilluns a divendres de 9 a 13h.

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here