Raquel Parrado va ser la vencedora femenina d’aquesta Mitja Marató Gavà-Castelldefels-Gavà, en la que cal lamentar la mort d’un dels participants de 42 anys i veí de Viladecans, per una aturada cardiorespiratòria

Regust agredolç en la Mitja d’aquest any, en què lamentablement, durant el transcurs de la prova de 21km un dels participants va patir una aturada cardiorespiratòria. Es tracta d’un veí de Viladecans de 42 anys al qual, i malgrat la ràpida intervenció dels serveis d’emergències, no es va poder fer res per salvar-li la vida.

Els serveis mèdics i municipals van donar tot el suport a la seva dona que estava a l’estadi i l’alcaldia de Gavà va informar directament a l’alcaldia de Viladecans. Des de l’organització, l’Ajuntament de Gavà, l’Ajuntament de Castelldefels i Zona VIP Events lamenten aquest desgraciat succés i donen el condol a la família i amics.

En la vesant esportiva Radouane Nour  ha estat el guanyador de la XIX Mitja Marató Gavà-Castelldefels-Gavà celebrada aquest diumenge. Nour va dominar la cursa des del principi i al quilòmetre 10 ja portava una avantatge d’aproximat d’un minut i mig respecte als seus perseguidors Ernest Sans (Runners Sant Adrià) i Rubén Bona (Cerdanyola C.H. Atletisme).

Nour va creuar la línia d’arribada a l’Estadi Municipal de la Bòbila amb un temps final de 1:10’45”. En declaracions a la premsa es mostrava “molt satisfet i content del triomf” i recordava que l’any passat ja va vèncer en la prova dels 10 quilòmetres, a més, admetia que s’havia trobat “còmode en tot moment” i ha lloat “el traçat del circuit”.

El segon de la classificació en categoria masculina va ser Antolí Fauria amb un temps de 1:13’51” i a Rubén Bona tercer amb un crono de 1:13’58”   Pel que fa a les dones la més ràpida en cobrir la mitja d’enguany ha estat Raquel Parrado amb un temps de 1:21’11”. La segona classificada ha estat Lara Carapeto amb un crono de 1:34’41”. Cristina Pastor (CE Mediterrani) ha creuat l’arribada en 1:35’12”.

La Mitja Marató Gavà-Castelldefels-Gavà l’Aliança està organitzada per l’Ajuntament de Gavà, l’Ajuntament de Castelldefes i Zona Vip Events. Enguany ha estat Gran Premi BBVA i també compta amb el suport de la Diputació de Barcelona que la distingeix com a Gran Premi de la Challenge de Mitges.  La participació d’enguany ha estat superior als 2000 atletes i com l’any passat també ha comptat amb una cursa de 10Km per fomentar l’esport més popular.

L’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez, destacava, justament, la gran participació d’atletes i el caràcter popular i obert d’aquesta cursa que demostra que Gavà és una ciutat que està al costat de l’esport”.

En la cursa de 10Km, es va fer amb la victòria l’atleta Mohamed Ha (Slop Cat) que va entrar a meta amb un temps final de 31’48”. Abdelkabir Zaroual (Atlètic Mollet) va ser segon amb un temps de 32’30”, i el tercer va ser Jordi Escoriza (Adidas Domingo) amb un crono de 32’36”.

Pel que fa a la categoria femenina la victòria va ser per Niamh Ni Chuaig (Castelldefels Outdor), amb un temps de 41’01”. En segona posició i amb un crono de 42’44” va creuar la línia d’arribada Míriam Carbonell. La tercera classificada va ser Maria Ruiz (Triatló Terrassa) amb 43’28”.

 

Font: http://www.elbruguers.cat/

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here