Els organitzadors de la Fira del cànem defensen la regularització d’aquests establiments com la millor manera per prevenir el consum de la marihuana. Per contra, la localitat baixllobregatina de Castelldefels, ha suspès les llicències per a la instal·lació de clubs de fumadors de cànnabis a la ciutat

Spannabis 2014, la Fira del Cànem i Tecnologies Alternatives de Barcelona va obrir divendres les seves portes a Cornellà, en plena ebullició dels clubs de fumadors de cànnabis.

Només a Barcelona se’n registren 200 de les vora 500 que hi ha a Espanya, una realitat que està convertint també la ciutat en un referent turístic entre els aficionats del cànem, igual com el certamen.

Després de només 11 edicions, Spannabis s’ha convertit amb prop de 30.000 visitants en la fira més internacional de les que se celebren sobre el cànem a l’estat.

Amb 13.000 m2 d’exposició, la cita ha reunit fins avui diumenge 500 empreses i més de 1.800 professionals provinents dels Estats Units, Canadà, Nova Zelanda o la Xina, entre d’altres.

A Castelldefels, al Baix Llobregat, l’Ajuntament ha suspès les llicències per a la instal·lació de clubs de fumadors de cànnabis

Actualment, a Castelldefels funcionen quatre clubs de fumadors de cànnabis, que van obrir portes al llarg de l’any passat i que són objecte de seguiment per part de l’ajuntament i de la Policia Local.

L’Ajuntament de la localitat baixllobregatina ha suspès durant un any la concessió de llicències per a la instal·lació de clubs de fumadors de cànnabis a la ciutat amb l’objectiu d’analitzar l’activitat d’aquest tipus de locals i elaborar un pla d’usos que els reguli.

El consistori ha pres aquesta mesura davant la proliferació de clubs de fumadors que s’ha registrat a Catalunya en els últims anys.

 

Font: ACN

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here