El videoclip de la cançó “Som” del grup de Sant Feliu de Llobregat, inclosa en el disc de debut de la banda, i que porta el mateix nom que aquesta “CyBee”, ja es pot visualitzar al Youtube

CyBee és també el nom del disc de debut d’aquesta banda santfeliuenca, la seva targeta de presentació. Són cançons amb força que parlen d’accions quotidianes, històries del dia a dia, algunes dures, però sempre amb una visió positiva i vital.

Un dels trets característics dels CyBee és l’ús de les veus i que compten amb dos cantants principals. Els CyBee són Jordi Vilaseca (bateria), Marc Colomer (guitarra), Aleix Martí (veu i baix) i Nil Moliner (veu i guitarra). Després d’una primera etapa fent versions -que els han fet populars a les xarxes socials- i amb alguna maqueta publicada, arriba el seu primer disc.

El disc CyBee ha estat produït per Roger Rodés i Manu Guix i gravat als estudis Medusa de Barcelona. Són tretze cançons amb la quotidianitat com a fil conductor.

El clip, rodat a Corbera de Llobregat, ha estat dirigit per la productora baixllobregatina Bokehron i es va preestrenar divendres en el concert que els CyBee van fer a Molins de Rei, en el marc de la #CyBeegira, el tour de presentació del disc.

Aquest cap de setmana s’ha pogut veure en primícia a través de les xarxes socials de Ràdio FlaixBac i en poques hores ha superat les 2.500 visites.

L’estrena del videoclip arriba després que la cançó hagi tingut molt bona collida pels seguidors. L’àudio de la cançó al YouTube ha superat les 60.000 visites en poques setmanes.

Així mateix, la cançó “Som” segueix pujant a La Llista de Ràdio FlaixBac, on ja hi porta deu setmanes i on s’ja col•locat ja en el número 15. I pel que fa a la Happy List, de Ràdio Voltregà, “Som” ha arribat al número 1.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here