Del divendres 28 al diumenge 30 de març se celebrarà a la Torre del Roser el Campus Yuzz Sant Feliu, un espai d’aprenentatge i experimentació adreçat a joves d’entre 16 i 30 anys amb idees innovadores de base tecnològica que vulguin posar en comú els seus projectes i rebre assessorament per tal de fer-los realitat

El campus Yuzz es planteja com una oportunitat perquè els joves amb inquietuds tecnològiques puguin compartir amb 40 companys i companyes més les seves idees a través de dinàmiques de treball en grup que els ajudaran a potenciar habilitats i competències.

Durant les tres jornades de treball previstes, els participants exposaran els seus projectes i els treballaran conjuntament, analitzant la seva viabilitat i fins i tot contrastant amb la ciutadania si els consideren interessants.

La darrera prova serà l’exposició final de les idees davant del públic, on també hi assistiran autoritats i patrocinadors.

La participació al campus és gratuïta, però cal inscripció prèvia a www.santfeliu.cat/campusyuzz, al correu electrònic tic@santfeliu.cat o al telèfon 93 685 80 24.

El Campus és també una iniciativa per atraure joves que vulguin participar en una nova edició del programa Yuzz 2014, concurs que ofereix suport a joves talents perquè desenvolupin projectes innovadors en l’àmbit de les noves tecnologies.

Sant Feliu ja va esdevenir Centre Yuzz l’any passat i va formar i assessorar 20 joves durant set mesos per ajudar-los amb les seves idees de negoci.

El Centro Internacional Santander Emprendimiento (CISE), amb el suport i mecenatge de División Global Santander Universidades del Banc Santander, promou el programa Yuzz “Jóvenes con Ideas”, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat.

Més informació sobre el programa a: www.santfeliu.cat/campusyuzz2

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here