Aquest dijous 20 de març, el Campus del Baix Llobregat acollirà 381 alumnes de 3r d’ESO a 2n de Batxillerat que es presentaran al concurs internacional de matemàtiques Cangur. Aquest concurs s’organitza en més de 40 països i consisteix en una combinació entre la lògica i les matemàtiques, més enllà del coneixement de fórmules

A les Proves Cangur de Matemàtiques a Catalunya, hi participen en total més de 20.000 alumnes, de més de 500 centres catalans. Al Baix Llobregat, l’alumnat que hi participa prové de 12 centres de secundària de Castelldefels, Sant Boi de Llobregat, Viladecans, Gavà, El Prat de Llobregat, Hospitalet de Llobregat, Sitges i Begues.

De la mateixa manera que es va fer en l’edició de 2013, des de les Escoles del Campus s’atorgarà el Premi Cangur del Campus del Baix Llobregat 2014 a o la estudiant de cada nivell que obtingui la millor puntuació a la prova d’entre tots i totes els que la realitzin al Campus de la UPC Baix Llobregat a Castelldefels.

Els noms dels guanyadors i guanyadores seran publicats a la web i seran convocats al Campus per a l’acte de lliurament del premi que tindrà lloc al maig.

La prova Cangur és una activitat impulsada per l’associació internacional Le Kangourou sans Frontières que té representants de 49 països d’arreu del món, entre ells tots els europeus. En total, hi participen 5 milions d’estudiants.

La Societat Catalana de Matemàtiques té delegació a Le Kangourou sans Frontières i s’encarrega tant de la traducció i adaptació de les proves en llengua catalana com de l’organització a Catalunya.

Els centres que hi participen són:

Per a més informació:

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here