“Viajando con Chester”, el programa d’entrevistes del conegut Risto Mejide, va finalitzar ahir la seva primera temporada. Tots els chester utilitzats, han estat subhastats per a donar-ne la recaptació a l’obra solidària que els protagonistes de cada entrevista han escollit. Ara, es subhastarà el chester on van seure Mejide i Junqueras, decorat amb una estelada i una bandera espanyola. Els diners que es recaptin es destinaran a la Fundació Iris de Sant Vicenç dels Horts, localitat de la que Junqueras és alcalde

El programa “Viajando con Chester”, presentat pel publicista Risto Mejide, va tenir aquest diumenge com a primer convidat al president d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) i alcalde de Sant Vicenç dels Horts, Oriol Junqueras.

Asseguts a un sofà amb el dibuix de la bandera estelada compartint espai amb la bandera espanyola , Risto i Junqueras van conversar prestant especial atenció a l’estat del procés independentista.

En finalitzar la conversa, Oriol Junqueras i Risto Mejide van dedicar el chester que ja s’ha posat a subhasta pública. La recaptació es destinarà per voluntat de Junqueras a la Fundació Iris de Sant Vicenç dels Horts.

La Fundació Privada Iris, és una entitat sense ànim de lucre que té per objectiu promoure, fomentar i desenvolupar l’assistència, l’educació, l’ensenyament, la formació professional, l’oci, les activitats esportives, la integració social i laboral, l’atenció residencial i l’assistència sanitària i, en general, tot allò que suposi un benefici o ajuda per a  les persones que pateixen algun tipus de discapacitat intel.lectual.

 

 

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here