Aquest dimecres 30 de juliol, el Centre Comercial La Vila celebrarà l’edició d’estiu del Vilaestoc, que portarà a diversos comerços a muntar taulells i tendals al carrer amb l’estoc de final de temporada a preus molt rebaixats. Els botiguers oferiran aquest servei des de les 09.00h i fins les 20.00h, amb un parèntesi al migdia. Antoni Pascual, gerent del Centre Comercial La Vila, considera aquesta com una de les últimes oportunitats de venda d’estocs d’estiu

El Vilaestoc aplega una desena de botigues adscrites al Centre Comercial La Vila de Martorell i d’altres comerços que també s’hi afegeixen. La roba de bany, la de vestir, l’íntima i les sabates són els reis d’aquesta activitat, però els vianants també hi podran comprar complements de vestir i bijuteria, regals, detalls florals i perfums, entre d’altres opcions, amb preus especials.

El gerent del Centre Comercial La Vila, Antoni Pascual, reconeix que “aquest és un Vilaestoc una mica atípic, perquè en les darreres setmanes s’han acumulat moltes iniciatives en les que els comerciants han pogut oferir productes rebaixats”. També el considera atípic pel fet que “la climatologia no està sent plenament d’estiu, com tampoc era d’hivern quan vam fer l’anterior Vilaestoc al febrer, i això fa que els clients no comprin la roba que toca per l’època de l’any”.

El Vilaestoc de La Vila d’aquest dimecres començarà pels volts de les 09.00h i farà pausa cap a les 13.30h. A la tarda, l’horari serà de 17.00 a 20.00h. Recórrer aquest sector de població tindrà un altre punt d’atracció: la presència del mercat no sedentari dels dimecres a la plaça de la Vila.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here