Els concerts d’Efecto Mariposa i Los Diablos, els Focs Artificials formen part d’un programa que integra orquestres, espectacles de circ, activitats infantils i esportives i manifestacions de cultura popular. El pregoner d’enguany és el reconegut artista internacional, Lorenzo Quinn

La Festa Major d’Estiu de Castelldefels, que se celebra del 14 al 17 d’agost, es presenta amb un programa carregat d’activitats per a veïns i visitants. Com cada any, combina propostes tradicionals a càrrec de l’Agrupació de Cultura Popular com gegants, grallers, cercaviles, correfoc, castells, processó, amb concerts, orquestres, havaneres, sardanes, activitats esportives i activitats infant.

Aquest any el pregó de festes anirà a càrrec de Lorenzo Quinn, veí de Castelldefels, artista i escultor de reconegut prestigi internacional (14 d’agost – 20 h Des del balcó de l’Ajuntament). El pregó a més es podrà veure en directe per CastelldefelsTV.org, ElCastell.org i Castelldefels.org.
Aquest any es recupera el concert gratuït de gran format al parc de la Muntanyeta amb el conegut grup malagueny Efecto Mariposa (14 d’agost – 22.30 h Parc de la Muntanyeta), que arriba a Castelldefels amb nou disc sota el braç, Comienzo.

El single d’avançament, Ahora, ja sona a les ràdios espanyoles. Després de cinc anys des de l’últim disc d’estudi d’Efecto Mariposa, 40:04, en el qual s’incloïa Por quererte, potser la seva cançó més recordada i estimada pel públic, la banda va tornar l’any passat als escenaris i va anunciar que estava preparant el seu retorn discogràfic.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here