Aquest dissabte, dia 13 de setembre, arrenca el cicle de concerts del Setembre Musical 2014 amb l’actuació de la cantant costa-riquenya Rosa Sánchez, que presentarà una selecció del seu disc “Picante pero sabroso”

El dissabte 20 de setembre, el cantautor esparreguerí Marc Durandeau presentarà el seu últim treball,rolex replica “Pirineus 13”, basat en el pop i amb influències que van des del gospel al soul. El dissabte 27 de setembre, la formació Pont Saint Esprit presentarà el seu primer treball “Sweet Pukes” situat entre el pop i el folk nord-americà.

I finalment, el dissabte 4 d’octubre actuarà a Abrera el grup del Baix Nord Painomi, un quartet format per quatre noies amb temes propis del seu primer disc “Estimat convidat” acompanyat de conegudes versions.

Totes les actuacions del Setembre Musical tenen lloc a les 22.30h a l’Auditori del Centre Polivalent. El preu de l’entrada general de 4,30 euros i hi ha preus especials per a majors de 60 anys, així com abonaments per a tres i quatre sessions.
www.ok-replicas.co

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here