L’edició d’enguany ve marcada pel pregó inaugural que faran els Diables de l’Agrupa i per l’increment d’activitats que volen arribar als màxims barris possibles

Els Diables de l’Agrupa prenen el relleu a la colla dels Geganters a l’hora de fer el pregó de la Festa Major de Molins de Rei. Un pregó que tindrà lloc el dijous 25 a les 20.30h servirà per inaugurar quatre dies farcits d’activitats per a tots els públics. Roger Magrinyà, de la colla de Diables, va avançar durant la presentació del programa i del cartell que “el pregó serà un seguit d’espectacles aeris que tindran lloc a diferents punts de la Plaça Catalunya, recuperant un tipus d’activitat que la colla ja havia produït en els seus orígens, ara fa 25 anys”. Magrinyà també va explicar que “els correfocs d’aquesta edició seran especials, amb una càrrega de foc important, i amb la participació d’uns convidats tan grans com la colla de Valls”.

En total són 75 les activitats previstes pels quatre dies de festa. I és que el calendari  ha permès disposar d’un dia i una nit més i, per tant, incrementar les activitats i encabir-les millor en el programa.

Durant la presentación de la Festa, l’alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals, va destacar que “a banda d’haver esponjat el programa també hem consolidat els espais de la Granja, el Canal i la Federació Obrera, fent la Festa Major més extensiva i més propera a la gent que no viu al centre de la vila”. Casals també va recomanar als vilatans i vilatanes que “no es perdin l’exposició sobre Santa Creu d’Olorda ara que hem encetat el procés per recuperar-la”, així com “la cloenda de la festa amb la passejada dels Gegants Vells i l’esclat final”.

Per la seva banda, el primer tinent d’alcalde, Xavi Paz, va recordar que “a la Festa Major es culmina el treball que han fet de molta gent i moltes entitats durant molts mesos” i va demanar a la població que “la gaudeixi amb intensitat però també amb civisme”. Paz també va recomanar assistir als concerts que tindran lloc al nou Pati del Palau “perquè són actes que conviden a gaudir d’aquest nou espai acompanyats d’una música relaxada”.

L’acte també va comptar amb la participació de l’autor del cartell de la Festa Major 2014, Guillem Urbà, qui va explicar com va afrontar el procés de creació del cartell.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here