Amb l’objectiu de trobar una família per als gossos i gats que han estat abandonats o que s’han perdut a la ciutat, avui diumenge 12 d’octubre, de 10 a 14 h, se celebrarà a l’espai exterior del nou Centre Cívic Les Tovalloles (riera de la Salut, 7) una fira d’adopció d’animals

Aquesta és la quarta vegada que l’Ajuntament, junt amb la protectora Help-Guau que ofereix el servei d’acollida d’animals de companyia a Sant Feliu, realitzen un esdeveniment d’aquestes característiques al municipi.

El nombre de gossos abandonats a la ciutat augmenta especialment els mesos de primavera i estiu i l’Ajuntament vol conscienciar la ciutadania sobre la importància de ser responsables en la seva cura.

A la Fira es podran veure una desena de gossos dels més de 20 que hi ha actualment al centre d’acollida que Help-Guau té a Argentona i que estan pendents de trobar una família adoptiva. També hi haurà algun gat pendent d’aopció.

Les persones interessades en adoptar podran conèixer la raça, edat, sexe o tamany de tots els animals en adopció a la fira o bé al web de Help-Guau.

Els gossos quan s’adopten es lliuren vacunats, desparasitats, estirilitzats i amb el xip identificatiu.

D’altra banda, durant la fira es faran tests a les persones que ho vulguin per potenciar la tinença responsable dels animals i el cens municipal.

A Sant Feliu l’any 2013 es van capturar 35 gossos perduts o abandonats. Davant aquesta dada, l’Ajuntament vol conscienciar la ciutadania de la importància de fomentar les adopcions.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here