Durant aquest mandat s’ha destinat en tres ocasions la retribució dels plens a finalitats socials

Jose Simón acompanyat de membres d’ICV Martorell, han lliurat a la direcció de 6 centres educatius de primària 1.350 euros, la retribució econòmica dels regidors i regidores per l’assistència al ple extraordinari del mes de setembre.

En concret s’han donat 225 euros a les escoles Els Convents, José Echegaray, Juan Ramón Jiménez, Lola Anglada, Mercè Rodoreda i Vicente Aleixandre, per tal que es destinin a cobrir les necessitats d’alumnes al menjador, en material escolar o en activitats.

Segons Simón, “amb la consciència que aquest gest no soluciona les mancances reals de moltes persones de la població a causa del desequilibri social que estem vivint, tan sols desitgem millorar, encara que sigui simbòlicament, infants i families amb més dificultats”.

La destinació de la retribució dels regidors i regidores d’ICV Martorell a fins socials procedents dels plens extraordinaris no és una novetat.

El grup ecosocialista durant aquest mandat ha lliurat l’import en dues ocasions més: 1.350 euros al Banc d’Aliments gestionat per la Creu Roja i Càrites. En la segona ocasió es van donar també 1.350 euros als centres educatius de primària, per a dedicar-los a les families amb més dificultats d’accés als serveis escolars.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here