La trobada tractarà sobre els 20 anys de la signatura del conveni d’infraestructuras i medi ambient del delta del Llobregat i de les bases per a un model turístic sostenible

El Centre de Promoció Econòmica de l’Ajuntament del Prat acull aquest dimecres, 26 de novembre, el III Fòrum de Turisme del Prat de Llobregat, sota el tìtol “20 anys del Pla Delta, les bases per a un model turístic sostenible”.

A partir de les 18 h, diferents professionals amb responsabilitats en les àrees de medi ambient i turisme de diverses administracions públiques impartiran les seves ponències.

Es pararà especial atenció a la transformació produïda en el territori, fet que ha permès equilibrar la implantació de grans infraestructures amb la conservació d’espais naturals d’important valor ambiental. Des d’una perspectiva de l’activitat turística es tractarà sobre les estratègies i la gestió del turisme sostenible i es presentaran els objectius i mesures del Pla de Turisme del Prat.

El Fòrum de Turisme del Prat té per objectiu difondre els actius naturals, agroalimentaris i gastronòmics del municipi, com a base d’un model de turisme sostenible. És per això que vol ser un espai de trobada de tots els actors que intervenen en l’economia del sector turístic: restauradors, hotelers, comerciants, operadors, professionals, guies turístics…

L’assistència és gratuïta, però cal a inscripció prèvia a La Porta del Delta, el Servei d’Informació Turística i Promoció del Delta del Llobregat, enviant un correu electrònic a info@portadeldelta.cat o trucant al telèfon 93 374 13 79.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here