L’Espai Clar de La Passió va rebre a més de 50 persones amb motiu de la presentació del cartell de la temporada 2015 de La Passió, obra de Xano Armenter. A banda d’Armenter, també van assistir a la presentació l’autor del cartell de la temporada 2014, Perico Pastor, i el President de La Passió, Sam Carrique

Carrique va destacar que La Passió té molta vitalitat, i que el col·laborador és la força de l’entitat i, de fet, el que li dóna sentit. Així que va voler agrair la feina que durant l’any fan,swiss replcia watches
i va citar un exemple d’implicació: el musical Fang i Setge que s’estrenarà el proper 13 de desembre al teatre de l’entitat.

El President va remarcar que la presentació del cartell de la temporada és una data important pel col·laborador, al igual que el primer dia de Passió o el dinar de germanor que es fa un cop finalitzada la temporada, ja que “ens omple d’orgull que un pintor important i reconegut cedeixi un quadre seu a La Passió desinteressadament, igual que col·laborem nosaltres per l’entitat”.

A més, Sam Carrique, durant l’acte va explicar que gràcies a la intervenció de Perico Pastor, va ser molt fàcil convèncer a Xano Armenter perquè realitzés una obra, un cop fet el contacte ens va rebre a casa seva, ens va ensenyar la seva obra i ens ho ha posat tot molt fàcil. Ha estat una relació molt maca des del primer moment i ja tenim un nou amic a la família de La Passió”.

Per la seva banda, Perico Pastor va assegurar que “la recomanació és recíproca, ja que és fàcil recomanar a un col·lega perquè és un honor col·laborar en una entitat amb aquesta història”. I va afegir que “sempre fa goig i t’agafen ganes de col·laborar quan en aquests temps et trobes amb un grup de persones que treballen desinteressadament per tirar endavant una iniciativa tan maca”.

Pastor i Armenter fa més de 30 anys que es coneixen, i asseguren que malgrat hagin passat tants anys, i ocupar llocs diferents en l’art contemporani, Pastor assegura que “sento que seguim connectats d’alguna manera. Estic segur d’haver fet una molt bona recomanació a La Passió i ha fet un magnífic cartell”. A més que per Pastor és tot un orgull estar entre els cartell d’Albert Gonzalo (2013) i Xano Armenter (2015).

Finalment, un cop descobert el cartell, i havent rebut l’aprovació del públic amb un fort i llarg aplaudiment, va ser el torn de Xano Armenter, qui va assegurar que “ha estat un plaer, gràcies per haver-me convidat a participar de la vostra llista d’artistes”. A més d’afegir que quan Pastor li va comentar la proposta en un primer moment va pensar que era un encàrrec enverinat, ja que ell no ha treballat mai el tema de La Passió, però es va emocionar en conèixer la llarga llista d’artistes que ja han fet el cartell de l’entitat.

Un dels elements més destacats és que el cartell d’enguany no s’ha treballat a través de cap tècnica clàssica, sinó que Armenter l’ha fet a través d’un iPad, ja que per l’artista “es pot dibuixar gairebé a mà, però alhora manipular-lo com ho faria un dissenyador gràfic. Per això vaig optar per aquesta eina”. A més va voler explicar que va oferir un parell d’opcions a La Passió i “m’agrada veure que heu ecolit la millor!”.

Pel que fa a l’obra, segons el seu autor, “al cartell, el tema de la llum és el més destacable, vaig pretendre reproduir la il·luminació d’un focus, ja que es tracta d’un teatre i d’una obra representada. A través d’aquest cartell, he estat encantat de narrar visualment La Passió d’Olesa”.

 

Font: Ajuntament d’Olesa de Montserrat
swiss replica watches www.switz-watch.com

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here