L’Ateneu de les Arts de Viladecans va viure diumenge una gran festa per inaugurar la seva seu que acull, des d’inici d’aquest curs, les diferents disciplines que es realitzen en aquest projecte formatiu

A l’acte de presentació de l’equipament, alumnes de l’equipament van oferir petites actuacions a base de teatre, música, pintura i audiovisuals.

L’alcalde de la localitat, Carles Ruiz, va recordar que aquest projecte té, a més d’un objectiu cultural i formatiu, la finalitat de dinamitzar la ciutat.

Per la seva banda, el regidor de cultura viladecanenc, José Luis Atienza, va assegurar que l’equipament “serà un viver de cultura per a aquesta zona de la ciutat”.

Els responsables de l’Ateneu de les Arts van celebrar l’inici d’aquesta nova etapa i van afirmar que a partir d’ara esperen poder generar més sinergies entre les diferents arts escèniques. Per al seu director, Sergio Ramos, “comptar amb un equipament dedicat a la creativitat i les arts és un luxe”.

L’Ateneu de les Arts va néixer l’any 2009 i fins ara no tenia un espai fix perquè utilitzava diferents equipaments de la ciutat. El projecte estrena ara una seu, oberta al teixit associatiu de Viladecans.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here