El Baix Llobregat Extrem Martorell (BLEM) celebra avui, de 10.00 a 4.30h, al recinte firal de Ca n’Oliveras el V BLEM Extrem Festival. Més competicions, noves modalitats esportives, micro obert, zona d’art i marxandatge configuraran l’oferta del festival, que també comptarà amb un punt de recollida per al Banc dels Aliments

El V BLEM Extrem Festival oferirà competicions d’skaterollersscooterbmxstreet dance i grafits. Hi haurà exhibicions de fixies, vehicles tuningbike trial, zona d’art i freestyle amb cadira de rodes. El festival comptarà amb la presència del campió d’Europa i del món de bike trial, Xavi Casas, i del campió de freestyle en cadira de rodes, Toni Quiñonero.

Marc Obiols, membre de BLEM, ha explicat que aquest any també hi haurà “estands de les botigues patrocinadores, activitats infantils, futbolí humà i una zona de micròfon obert on tothom qui ho vulgui podrà cantar”. De 21.00 a 4.30h, es podrà gaudir d’actuacions musicals amb els grups Blem Team, Xcese, Vox populi, Mr. Muri o Jota Mayúscula, entre d’altres. (No es permet l’entrada a menors de 16 anys que no vagin acompanyats d’un adult durant la nit).

Banc dels Aliments

El BLEM Extrem Festival disposarà d’un punt de recollida d’aliments bàsics (oli, llet, llegums i conserves) per al Banc dels Aliments. Els organitzadors descomptaran un euro de l’entrada a les persones que hi col·laborin aportant productes. L’entrada al festival costa 3 euros (dia) i 5 euros (nit).

Nou skate park

L’Ajuntament de Martorell enllestirà properament les obres de remodelació de l’skate park a la plaça de la Font dels Pastorets, al barri El Pla. “El parc, molt urbà i a gust dels futurs usuaris, es convertirà en referent a Catalunya per als practicants de scooterBMXskate i rollers. Si es respecten els plànols, serà el millorskate park a l’aire lliure de tot l’estat espanyol”, ha dit Obiols.

Les obres han consistit en l’eixamplament de la vorera existent, reubicació i ampliació del parc infantil, millora de l’enjardinament i enllumenat públic i la reforma i ampliació de la zona patinable per convertir-la en un skate place més modern. Els aficionats martorellencs dels esports extrems i urbans disposaran d’unes noves instal·lacions amb una superfície patinable de més de 200 metres quadrats que podran utilitzar alhora al voltant d’una cinquantena de practicants.

 

Font: Ajuntament de Martorell

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here