A les pistes de Sant Joan Despí es disputen durant aquesta setmana, i fins al diumenge 21 de desembre, els partits de tennis en les categories masculina i femenina, tant d’ individual com dobles

Després que la pluja obligués a suspendre partits, aquesta semana s’ha reiniciat de ple al Tennis Sant Joan el Campionat d’Espanya Mapfre Absolut, en categoria masculina i femenina individual i dobles.

El campionat s’està disputant al llarg de tota aquesta setmana (els partits es juguen a partir de les 10 hores) i finalitzarà el diumenge 21 de desembre, momento en que es disputaran les finals.

La Real Federación Española de Tenis -que gestiona actualment aquestes instal·lacions municipals- ha apostat novament pel Tennis Sant Joan per acollir una competició del més alt nivell estatal, en aquest cas la màxima. L’any passat Sant Joan Despí va celebrar la fase prèvia d’aquest campionat, mentre que la fase final es va disputar a Lleida. Enguany tot el campionat està tenint lloc a Sant Joan Despí.

A les instal·lacions de Sant Joan Despí es pot veure competir a molts dels millors tennistes espanyols del moment, alguns de primera línia i d’altres emergents. Entre els noms més destacats que s’hi poden veure aquests dies s’hi troben Albert Ramos, Albert Montañés, Roberto Carballes, Daniel Muñoz, Sílvia Soler i Lara Arruabarrena.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here