Els nens i nenes es preparen per acomiadar l’any en el saló lúdic i festiu aprofitant ‘a tope’ els darrers tres dies de la fira cornellanenca

Moltes han estat les famílies que han passat ja pel recinte firal de Cornellà per gaudir de les vacances nadalenques visitant la Fira Infantil de Nadal.

Avui dilluns la Fira inicia la setmana i preparant-se per viure els tres darrers diez de l’any i també les tres últimes jornades de fira. Seran tres dies intensos on la màgia captivarà grans i petits, tres dies dedicats a la canalla després d’un cap de setmana ple d’activitat durant el qual, l’actuació de la banda de jazz diumenge, Dixiecat Street Band, va deixar bocabadat al públic. assistent.

Entre les activitats d’aquesta recta final de la fira destaquen jocs creatius com el Toc-Toc Jocs!, consistent en el joc amb portes reciclades que requereix una bona dosis d’equilibri i enginy. També destaca la presentació aquests dies del Flipy Flux, una nova joguina que potencia la ciència i la màgia. També es duran a terme representacions del Toroide, una figura molt particular que gira pel cos com si fos una bombolla de sabó, entre moltes d’altres activitats.

La Fira ofereix una àmplia oferta d’activitats per a nens i nenes d’entre 2 i 12 anys i obre tots els dies de 10h a 20h a excepció del dia 31 de desembre que es tancarà a les 18h. Els preus per unitat familiar oscil·len des dels 7€ als 15€.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here