El ciclista Israel Núñez i la nedadora Núria Marquès van ser guardonats amb els premis al millor esportista de Martorell de l’any 2014 que atorga el web MartorellEsport. Els dos premiats van recollir la distinció de mans del primer tinent d’alcalde, Xavier Fonollosa, i del regidor d’Esports de l’Ajuntament, Albert Fernández, respectivament. Més de 300 persones van assistir a la gala que va aplegar bona part de les entitats esportives locals

El premi al millor esportista masculí va ser per a Israel Núñez, ciclista guanyador de la Trasnpyr 2014. El premi a la millor esportista femenina va recaure a Núria Marquès, nedadora del Club Natació Martorell, guanyadora de 4 medalles als Campionats d’Europa de natació adaptada.

El primer tinent d’alcalde, Xavier Fonollosa, va fer la cloenda de la gala i va assegurar que “comptem amb més de 2.500 esportistes federats i 7.500 de no federats, això és una pràctica esportiva molt alta. Aquesta gala és una oportunitat per reunir les entitats esportives de Martorell, que en són 31, i per agrair als esportistes i a les seves famílies la seva implicació en la comunitat esportiva de Martorell. L’Ajuntament seguirà apostant per transformar els equipaments esportius i ajudar-vos a millorar els vostres resultats”.

El director del web MartorellEsport, Quim Miró, va obrir la gala reconeixent que “en aquest web ens uneixen tres passions: el periodisme, l’esport i, sobretot, Martorell. Quan aquestes tres passions es troben és quan neix aquest projecte”. Miró va animar a les entitats esportives a “estar més presents a les xarxes socials” i  va expressar el desig que “aquesta gala tingui continuïtat en els propers anys”.

La resta dels premiats

El premi a la projecció esportiva femenina va ser per a Carla López, jugadora del Basket Almeda i participant en les seleccions catalana i espanyola en categoria cadet. El premi a la trajectòria esportiva masculina va recaure en Antoni Folqué, expresident de la Penya Ciclista de Martorell. El premi a la trajectòria esportiva femenina ha estat per a la gimnasta Mélodi Pulgarín. El premi a la projecció esportiva masculí, per al jugador de l’infantil A FC Barcelona, Èric Garcia Martret.

El premi a l’èxit esportiu sènior va ser per a Bàsquet Club Martorell (ascens a Lliga EBA), el Club Voleibol Martorell (Segona Catalana) i el Club de Futbol Martorell (ascens a Segona Catalana). També per a Oussama Chefradou (FC Barcelona) i Nayim Boix (Sala5 Martorell), campions d’Espanya amb la selecció catalana sub19. El premi a l’èxit esportiu base va anar a parar al Club Sala5 Martorell (cadet B), Club de Futbol Martorell (cadet A) i Hoquei Penya Barcelonista (benjamí).

El guardó al treball esportiu de base se’l va endur l’Associació Esportiva de Pares i Mares FS Martorell i Bàsquet Club La Mercè. El premi al millor esdeveniment esportiu, per al Blem Extrem Festival de l’associació Blem Martorell. El premi a l’èxit social, per a la Secció de Pàdel del Club Natació Martorell i el premi a la millor presència a les xarxes socials, per al Club Handbol Martorell. També s’ha reconegut a l’equip de la desapareguda Unió Esportiva Martorell quan es compleixen 15 anys de l’ascens a l’antiga Regional Preferent, sent la categoria més alta aleshores obtinguda pel futbol del municipi.

Convidats de luxe

A la I Gala Martorell Esport hi van assistir quatre jugadors d’elit: Paco Sedano, capità del FC Barcelona de futbol sala; Marta Corredera, jugadora del FC Barcelona de la Superlliga femenina i els jugadors del Marfil Santa Coloma de futbol sala, Dani Salgado i Adolfo Fernández. L’acte va ser presentat pels periodistes de BarçaTV, Llorenç Tarrés i Míriam Nadal.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here