La nova programació estable ‘Teatre L’Auditori’ aixeca el teló aquesta setmana carregada de grans noms del món de la interpretació. La primera gran cita és avui 7 de febrer a les 21h amb la Cia. Cor de Teatre

Sota la direcció de Paco Mir, “Allegro”, una interpretació magistral de catorze cantants a cappella. Les entrades costen 26€ a taquilla o 19€ anticipades (a través de www.auditoricornella.com o per telèfon a través del 93 474 02 02).

A “Allegro”, tot és música i espectacle, una bona manera de encetar la nova temporada de L’Auditori que, a més ens cita el 22 de febrer amb “L’Orfe del Clan dels Zhao”, amb un gran repartiment amb cares molt conegudes. El 15 de març serà el torn de Mario Gas i Vicky Peña a “El largo viaje del día hacia la noche”. El 18 d’abril ens visitarà la veu Disney a Espanya, “Gisela y el libro màgico” en el marc d’un cap de setmana del tot familiar on l’endemà, el dia 19, podrem gaudir amb “Constelaciones”, una producció d’Aracaladanza. També a l’abril, el dia 25, tindrem un concert de luxe on vibrarà la veu d’Amaia Montero. I el 30 i el 31 de maig podrem veure la segona gran producció del grup Corenllà Teatre de L’Auditori que posaran en escena “El retaule del flautista”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here