El nou web de Museus de Martorell mostra la informació sobre les col·leccions, exposicions, activitats, programa didàctic i serveis que ofereix el Museu Municipal Vicenç Ros, L’Enrajolada Casa Museu Santacana, el Muxart Espai d’Art i Creació Contemporanis i el Centre d’Interpretació del Patrimoni Històric La Caserna.

La pàgina conté informació sobre publicacions, documentació, la botiga dels museus, activitats anuals, visites guiades, itineraris, tallers, programa d’activitats didàctiques, exposicions, notícies o agenda d’activitats, i segueix la mateixa tipologia que el web matriu www.martorell.cat

La regidora de Patrimoni i Turisme, Maria Hinojo, ha dit que “aquesta era una assignatura pendent del departament que ja s’ha fet realitat. Hi penjarem totes aquelles activitats que generin els nostres museus i hi incorporarem progressivament d’altres elements pendents”.

Amb la nova pàgina web, “Museus de Martorell vol donar a conèixer el nostre patrimoni museístic arreu i augmentar així el nombre de visitants”, ha destacat la regidora, qui també ha afegit que “les il·lustracions del martorellenc Joaquín Lecina confereixen personalitat i frescor a la pàgina”.

El mes de setembre passat es va posar en funcionament el web de Turisme i Patrimoni, i l’objectiu és que properament d’altres departaments de l’Ajuntament disposin del seu web per mostrar una informació més complerta i acurada. L’Ajuntament de Martorell aposta per facilitar la informació als ciutadans a través d’una major presència a Internet i a les xarxes socials (Facebook, Twitter, Instagram i Youtube).

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here