Diumenge dia 22 de febrer comença una nova edició de la Temporada d’Arts Escèniques a Can Massallera. L’adaptació de l’òpera “El Barber de Sevilla”, de Rossini, amb la Cia Òpera Jove de Catalunya, és el primer dels espectacles previstos.  La representació comptarà amb una orquestra de 40 músics que, per primera vegada, acompanyaran els cantants a l’escenari de Can Massallera.’Tirant lo Blanc’, una producció del Teatre Nacional de Catalunya i la nova Xarxa de Teatres, es podrà veure a l’abril

En aquesta edició de la Temporada, el programa inclou una desena d’espectacles de tots els estils. A més, per primera vegada s’hi ha incorporat un espectacle familiar i una coproducció de la plataforma de teatres municipals Teatres en Xarxa, de la qual forma part l’Ajuntament de Sant Boi, i el Teatre Nacional de Catalunya (TNC).

La programació inclou l’espectacle de clown “Sense solta” i un concert del músic Lucas Masciano, el 15 de març; la comèdia negra “Idiota”, el 22 de març; l’espectacle familiar “Les princeses també es tiren pets”, el 12 d’abril; el concert de violoncels de Sandaran Cello Quartet, el 21 d’abril; “Tirant lo Blanc”, una coproducció de Teatres en Xarxa i el TNC, el 26 d’abril; “Lari Poppins” o la màgia del Mag Lari, el 15 de maig; la comèdia dramàtica “El crèdit” (amb Jordi Boixaderas i Jordi Bosch, sota la direcció de Sergi Belbel), el 20 de maig en el marc de la Festa Major, i la comèdia “Animals de companyia”, el 14 de juny.

El preus de les entrades són populars: 18 euros, l’entrada normal anticipada (teatrecanmassallera.ticketea.com), tot i que hi ha preus reduïts i un abonament de 50 euros per a “El Barber de Sevilla”, “Idiota”, “Tirant lo Blanc”, “El crèdit” i “Animals de Companyia”.

Programa.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here