Carme Ruscalleda presentarà el Març Gastronòmic demà dijous 5 de març a les 17 h. a l’Antiga Fàbrica Damm de Barcelona. Les Jornades Gastronòmiques del Pota blava i la Carxofa Prat arriben a la seva sisena edició i estan organitzades per l’Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat (AGT) i l’Ajuntament del Prat de Llobregat, que impulsen aquesta iniciativa fins al proper 12 d’abril. L’acció torna a tenir voluntat de ser referent comarcal incorporant restaurants del Prat, Gavà, L’Hospitalet i Sant Boi

L’Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat (AGT) ha organitzat durant sis setmanes unes jornades gastronòmiques en que es podrà assaborir el Pota blava i els productes de temporada del Parc Agrari, amb especial protagonisme de la Carxofa Prat. El patrocinador principal serà Inedit Damm, que aporta un sabor especial al maridatge d’aquests productes autòctons.

La prestigiosa Carme Ruscalleda serà la padrina de les Jornades Gastronòmiques, en la línia de defensa que la cuinera sempre ha fet dels productes i productors locals i la utilització de productes de proximitat. La vocació global de l’AGT sempre ha tingut com a referència la qualitat gastronòmica i la promoció dels productes del Baix Llobregat i del Parc Agrari. Per aquest motiu, restaurants de Gavà, L’Hospitalet i Sant Boi participaran al Març Gastronòmic, consolidant l’acció dins de la comarca i la perifèria de Barcelona.

L’AGT, amb el Març Gastronòmic, s’incorpora al projecte “Nodrir la ciutat”

Slow Food Barcelona, la revista Cuina i l’Associació de Gastronomia i Turisme, uneixen els seus esforços per organitzar quatre esdeveniments i reflexionar sobre la possibilitat i necessitat de consumir productes de proximitat, per nodrir la ciutat de Barcelona amb productes de Km0. El primer esdeveniment s’organitzarà dissabte 7 de març, dos dies després del començament de les Jornades Gastronòmiques, a la Masia de Cal Misses, al Parc Agrari del Baix Llobregat, per conèixer en profunditat aquest espai i els productes agroalimentaris que produeix.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here