De moment, l’Estat només té prevista una actuació de reposició del paviment

Igualada (ACN).- El portaveu de Foment de CiU, Pere Macias, ha reclamat aquest dimecres al Secretari General d’Infraestructures de l’Estat, Manuel Niño, que es millori el traçat de l’autovia A2 entre Igualada i Esparreguera.

Aquesta petició respon a la demanada dels alcaldes de la zona de l’Anoia i Baix Llobregat, que fa unes setmanes van denunciar públicament el mal estat en què es troba la via i l’alta sinistralitat que hi ha.

Durant el 2014 es van registrar un total de 200 accidents en aquest tram, que té un volum de trànsit de 40.000 vehicles diaris. Segons CiU, Niño ha reconegut que l’Estat, de moment, “només té prevista l’actuació de reposició del paviment en aquest tram de l’autovia”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here